xxxo

Runoilija Yoite

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



"Fire burns in the hearts of those who have candles."
 

Unohdin miltä liekit näyttivät.
Nyt muistan.
Olen tulessa (tuskassa).
Unohdin.
Ai niin.
Silmäni ovat mustat.
Kuin sammunut hiili.
Loppuunpalanut.
Ai niin.
Unohdin.
Nyt muistan.

Selite: 
Vittu. Olisinpa edes humalassa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvoja tunteita sisältävä hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot