Löytyihän se kadotuskin

Runoilija Yoite

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



"Fire burns in the hearts of those who have candles."
 

Etsin täältä
uutta kirjallisuutta,
vanhaa tietoa,
ihmisiä.

Koska on melkein surullista ajatella,
että kun meistä ei enää kerrota,
on kuin meitä ei olisi ollut olemassakaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot