kaksi leijonaa

Runoilija Raskas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mitä mitä mitä... tässäkö tämä on?
 

Joskus pyysin sinulta aikaa
Aikaa antaa minun sopeutua sinuun
Aikaa oppia luottamaan ja puhumaan
Sanoit että ymmärrät
Ymmärrät syyt miksi kaikki on minulle uutta
Uutta olet sinä ja sinun rakkautesi
Miksi olin itsekäs
Pilasinko kaiken
Enään emme tunne kuin vihaa
Vai onko se viha vain meidän rakkautta
sillä olemmehan vain kaksi leijonaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Raskas Nimetön 16.10.2007 1 Runo
Raskas __ 30.11.2005 3 Runo
Raskas kaksi leijonaa 5.7.2005 0 Runo
Raskas Hetki 29.6.2005 2 Runo
Raskas sinä olet 23.6.2005 0 Runo
Raskas Äänet päässäni 10.6.2005 0 Runo
Raskas Pois 10.6.2005 0 Runo
Raskas .-. 10.6.2005 1 Runo
Raskas Kiinni vedetty tuska 10.6.2005 0 Runo
Raskas Rakastan 10.6.2005 0 Runo