Hetki

Runoilija Raskas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mitä mitä mitä... tässäkö tämä on?
 

Muistan sen hetken,
Hetken jolloin vielä pidit minua tiukasti sylissä
Hetken jolloin hymyilit ja kätesi kosketti kasvojani
Hetken jolloin kaikki tuntui loputtomalta
Hetken jolloin sinä sait kasvoilleni aidon hymyn

Mitä meillä on enään jäljellä

Jäljellä on vain muistot
Jäljellä on vain kasapäin valokuvia
Jäljellä on vain se mitä sinusta muistan
Jäljellä on vain kaikki se mikä silloin oli kaunista

Jäljellä on vain hetket
Hetket jotka ovat enään vain muistoja
Näänkö sinua enään
En usko,
koska sinä olet nyt paremmassa paikassa ja
minä vielä täällä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis teksti vaikean kuuloisesta aiheesta. Hieno runo! Onnea synttärinä!!

Pieni on hetkemme, polut, tiet retkemme.
Kaunis, koskettava sekä surullinen runonen ...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Raskas Nimetön 16.10.2007 1 Runo
Raskas __ 30.11.2005 3 Runo
Raskas kaksi leijonaa 5.7.2005 0 Runo
Raskas Hetki 29.6.2005 2 Runo
Raskas sinä olet 23.6.2005 0 Runo
Raskas Äänet päässäni 10.6.2005 0 Runo
Raskas Pois 10.6.2005 0 Runo
Raskas .-. 10.6.2005 1 Runo
Raskas Kiinni vedetty tuska 10.6.2005 0 Runo
Raskas Rakastan 10.6.2005 0 Runo