Rakastan

Runoilija Raskas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mitä mitä mitä... tässäkö tämä on?
 

Sanoin sinulle, rakastan sinua!
Vastauksesi oli..
Fiilistelen samoin sinua kohtaan.
Mitä tuokaan tarkoitti. ihmetyttää vain se,
jos todella rakastat minua,
miksi et voi sitä suoraan sanoa?
Tänään kun sylissäsi oli ja nauroin.
Huomasin kuinka hyvä on olla!
Ethän lähde luotani koskaan?
Sanoit että et halua menettää meitä.
Silmäni valuivat onnen kyyneliä!
Katsoin sinua ja huomasin,
et ole onnellinen.
Silmistäsi tulvi vihan katse suoraan syliini.
Miksi on niin vaikeaa?
Miksi et pysty vapautumaan.
Lennän kanssasi uniin tänään ja
toivon että huomenna on kaikki paremmin.

Selite: 
Rakkaalleni!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Raskas Nimetön 16.10.2007 1 Runo
Raskas __ 30.11.2005 3 Runo
Raskas kaksi leijonaa 5.7.2005 0 Runo
Raskas Hetki 29.6.2005 2 Runo
Raskas sinä olet 23.6.2005 0 Runo
Raskas Äänet päässäni 10.6.2005 0 Runo
Raskas Pois 10.6.2005 0 Runo
Raskas .-. 10.6.2005 1 Runo
Raskas Kiinni vedetty tuska 10.6.2005 0 Runo
Raskas Rakastan 10.6.2005 0 Runo