jäähyväiset

Runoilija siipien kiinnittäjä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2008
Viimeksi paikalla: 11.1.2017 20:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iivulle iso kiitos, kun kutsui tänne, luv you pieni<3 Täältä lisääkirjoittamiani lyhyitä tarinoita http://wispersonthepaper.blogspot.fi/ :) Ne poikkeavat jonkin verran runoistani täällä, luonnollisesti.
 

Käperryin sängyssäni vasten seinää ja koetin hillitä palavasti kasvavaa ahdistusta sisälläni.
Ikkunan takana syksy saapui, ja koko maailma kuoli sen mukana.
Ahdistukseni keskeltä pystyin nostamaan päätäni ja miettimään,
miksi luonnon kuollessa se pukeutui niin kauniisiin väreihin
ennen kuin lakastui ja katosi.

Olivatko ne jäähyväiset, viimeiset kauniit sanat?

Selite: 
henkilökohtainen ahdistus, pakko saada kirjoittaa
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirjoittaminen on mielenterapiaa parhaimmillaan.

 

Käyttäjän kaikki runot