Puhuimme

Runoilija helminen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2005
Viimeksi paikalla: 12.4.2016 11:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.1.1987

 

Silloin ennen me puhuimme
virtasimme jokea pitkin
ja puhuimme

eivätkä sanat loppuneet
vaikka uppotukki työnsi meitä rantaan
ja puhuimme

kävelimme rantakaislikossa
sisiliskojen kiivetessä reisiä pitkin
ja puhuimme

raavimme ihomme rikki
aurinko meni pilveen
ja puhuimme

kunnes pysähdyimme suuntaviitan edessä
vilkuilimme sivuillemme
ja lähdimme yhdessä eri suuntiin.

Mutta kuuntelimmeko?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Miten vaikea on kuunnella, kun sydän on täynnä sanottavaa. Kiteytät hetken kauniisti

hieno runo. siinäpä se - puhumme, puhumme mutta herkistymmekö kuulemaan ja sitä kautta löytämään yhteisyyden. Runossa näin ei käy. Suruisaa ja varmaan yleistäkin.

hyvä teos pistää ajattelemaan..

 

Käyttäjän kaikki runot