Puu

Runoilija helminen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2005
Viimeksi paikalla: 12.4.2016 11:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.1.1987

 

olen puu

tarraan juureni lujasti alla olevaan maaperään

elän useita kymmeniä
ellen satoja vuosia

samassa paikassa

imen juurillani elämän eliksiiriä

elän maaperästä

olen valinnut sen tarkoin,
jotta se kestäisi jokaisen oikkuni

vastavuoroisesti

annan maaperälle jotain

annan sen katsoa kukoistustani

annan sen nauttia hedelmistäni,
jotka pudotan hänelle vuosittain

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot