Nimetön

Runoilija helminen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2005
Viimeksi paikalla: 12.4.2016 11:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.1.1987

 

olen ruumis
olen puu
olen kivi

ruumiin ja puun välissä

olen maa
olen taivas
olen tuuli

maan ja taivaan välissä

olen kaikki
en ole mitään
jos olisin ystävä

olisin täydellinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Väkevää runoutta..pidän tästä

 

Käyttäjän kaikki runot