Ristikkoikkunan varjossa

Runoilija helminen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2005
Viimeksi paikalla: 12.4.2016 11:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.1.1987

 

Ristikkoikkunan lävitse
kuun kalpea valo pyrkii sisään
Sitä tarkkaavat yhdet parit silmiä
jotka miettivät kuinka onni
on osannutkaan löytää
tähän pieneen synkkään koloon

Samassa silmät säpsähtävät
jonkun liikkuessa hänen vierellään
Käsi ojentuu unisena
johon hän tarttuu
kuiskaillen vietteleviä sanoja
ja hän muistaa ettei pelkää enää edes pimeää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot