sinunkaltaisesi

Runoilija Anantya

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 8.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! Minä olen saksalainen runoilija. Olen opiskellut 4v suomea ja nyt on pakko yrittää kirjoittaa myös suomeksi! :-) Jos löydätte virheitä, niin voitte aina huoleti sanoa! Kiitos!
 

silmäni ristissä, hapuilin,
löydän paikkani eturivistäsi,
turhana.
tämä on erämainen sirkusteltta.
sinunkaltaisesi olen ollut
akrobaatti, joka harppaa, hyppii,
katkeaa.
meluttomasti.

värikäs pystykatto kiertokulussa.

tässä aitiopaikallasi istun
kantaen sydämessäni kuumeisen kysymyksen:

kuka ratsastaa kumarilla norsuilla?
kuka kumartuu?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot