Rakkaus.

Runoilija NoAng3l

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2005
Viimeksi paikalla: 12.7.2016 11:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Silmissään suunnatonta surua
ei näe muuta vaihtoehtoa

varovasti se irrottaa siipensä
ja sammuttaa hiljaa sädekehänsä
 

Jälleen yksi unettomista öistäni
Kätesi paino kyljelläni
Hengityksesi niskassani,
unesta raskas

Sydämeni sinun sylissäsi

Ja niin sinä täydennät minut kokonaiseksi
Minuksi
Tohdinko ajatellakaan:
voisiko se olla tätä, tässä?
Onni
Sinun kanssasi

Ja rakkaus
Rakkauteni sinuun
Loputonta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot