kevät

Runoilija NoAng3l

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2005
Viimeksi paikalla: 12.7.2016 11:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Silmissään suunnatonta surua
ei näe muuta vaihtoehtoa

varovasti se irrottaa siipensä
ja sammuttaa hiljaa sädekehänsä
 

eikä sateessa
kukaan erota kyyneleitä pisaroista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Paitsi hän,joka nuolaisee silmäkulmaasi
tai taluttaa sinut sateelta suojaan

kertoo hyvän vitsin...

kyllä naurukin kyyneleitä tuottaa!

Onnea

haikean kaunis runo! Otsikon ja itse säkeiden välinen ristiriitaisuus on mielenkiintoinen..

 

Käyttäjän kaikki runot