Nimetön

Runoilija NoAng3l

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2005
Viimeksi paikalla: 12.7.2016 11:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Silmissään suunnatonta surua
ei näe muuta vaihtoehtoa

varovasti se irrottaa siipensä
ja sammuttaa hiljaa sädekehänsä
 

ole kiltti
älä lähde
ilman sinua
minua ei ole
sinä piirrät ääriviivani
määrität suruni ja onneni
teet minut minuksi

m i n ä o l e n s i n ä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo ^^

todella kaunis runo. <3

 

Käyttäjän kaikki runot