Talvi

Runoilija pikkula

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 29.10.2012
Viimeksi paikalla: 7.11.2015 22:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hymy kasvoillani
jäädyin kalikaksi pystyyn

Niin kauan
kun hyytävä hahmosi
kuiskasi lumisia loitsuja korviini

näytin olevan, ah, niin onnellinen!

Kevät saapui,
sinä menit,
ja lumi suli niin kuin suli hymynikin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kivasti ja kauniisti kevätpulinaa

hauska tavallaan..

 

Käyttäjän kaikki runot