Kaupungit

Runoilija pikkula

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 29.10.2012
Viimeksi paikalla: 7.11.2015 22:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Me nähdään tienristeys kumpikin
Me ei tahdottaisi

Siellä siintää viitat kaupunkeihin,
joista toiseen aion muuttaa vuokralle
ja joista toisesta sinä sait töitä

Ei niitä yhdistä kuin joki
ja sen yllä silta,
joka me kännissä rikottiin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot