Nimetön

Runoilija onnenkerjäläinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

to live would be an awfully big adventure
 

sinä olet minun

maanantaina kun herätyskello on vihollinen

minun

kun tiistaina pesen sinunkin ruokalautasesi

minun

kun keskiviikkona vain riitelemme

minun

kun torstai-iltana sulkeudun syliisi

minun

kun perjantaina haet kaupasta unohtamani ruokakerman

minun

kun lauantaina autat isääni saunan lämmityksessä

minun

kun sunnuntaina makaan sylissäsi hikisenä ja kerron

sinä olet minun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Läheisyyttä ja yhteenkuuluvuutta.

Pidin :-)

 

Käyttäjän kaikki runot