Nimetön

Runoilija onnenkerjäläinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

to live would be an awfully big adventure
 

auringon valo läikehtii lakanoilla
tunkeutuu silmäluomien läpi
ulkona jo lokakuu

kirkas taivas ja alhaalla kadulla
ihmiset kaulahuiveissaan
viettävät ulkoilmaelämää

mennäänkö mekin sinä kysyt
mennään minä vastaan

ja käperrymme syvemmälle peittoihin
syvemmälle
toisiimme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot