Nimetön

Runoilija onnenkerjäläinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

to live would be an awfully big adventure
 

tätäkö se on
kun saa haaveilla ilman että
täytyy varoa sanojaan

minä ihmettelen

kun kerron että haluaisin mennä
naimisiin kesällä paljain jaloin
ja isäni laulaisi meille

ja sinä nyökkäät
se sopii sinulle hyvin
minusta tulee kaunis morsian
sinä sanot ja jatkat tietokonepelisi pelaamista

ja minä tuijotan ihastuneena selkääsi

kaksikymmenvuotiaat kasvomme
vaihtuvat mielessäni ryppyisiksi
harmaatakin hiuksissa ja minä leivon
lastenlapsille mustikkapiirakkaa

tätäkö se on
kun saa haaveilla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

No tätä se juurikin taitaa olla. Kauniita ajatuksia ja mielikuvia on haaveissasi.

ihanaa haaveilua. :-)

 

Käyttäjän kaikki runot