Nimetön

Runoilija onnenkerjäläinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

to live would be an awfully big adventure
 

joka juoksee läpi metsän
puita siltä näkemättä
ja jalat tiessä kiinni
ennen yötä kotiin

se löytää perille

mutta se joka polvistuu
juomaan puroista vettä
ja eksyy sivupoluille
nukkuu ruohomättäillä

se löytää myös itsensä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Siis todella upea!

Ihana! :)

Onpa Hieno... ja hauskakin Aforismi.

Tykkään.

onpas upea runo
ja hieno sanoma

Yhdyn edelliseen mielipiteeseen. Todella hieno kirjoitus. Tykkään kovasti.

Upea aforismi todella. :)

 

Käyttäjän kaikki runot