Vain puolikas ilman sua

Runoilija ÄÄNN

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tykkään kirjotella runoja, koska se antaa vapauden arjesta :D
 

Vain puolikas ilman sua
tunnen olevani.
En vain uskalla
Sulle mitään sanoa.
Mutta vielä joku päivä
tilaisuuden tullen
saatan kertoo sulle
miten tärkee oot mulle.

Selite: 
Oon puolikas ilman yhtä ihmistä<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot