Marraskuun sateet

Runoilija ÄÄNN

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tykkään kirjotella runoja, koska se antaa vapauden arjesta :D
 

Silloin, kun katson silmiisi,
voin nähdä sun itkevän.
Älä pelkää, en tee pahaa.

Mikään ei kestä ikuisesti, paitsi viiltävä kipu.
Ja muista, että siihenkin löytyy apu.

Rakkaus tuottaa kipua, suuria odotuksia.
Silloin, kun tarvitset apua,
marraskuun sateetkin tulevat.

Silloin, kun katson silmiisi,
Voin nähdä tuskasi.
Se viiltävä kipu, ei ole poissa.

Silloin, kun haluat hymyillä,
tuska valtaa sinut.
Hymysi alta piilee vain tuskaa.

Nyt tarvitset ystävää,
silmistäs näkee sen.
Mutta silloin, kun ajatuksesi kulkevat,
marraskuun sateetkin tulevat.

Selite: 
November rain inspiroi mua tässä :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kyllä niin koskettava, voin samaistua tähän täysin.

Todella kaunis ja koskettava. :)

Koskettava herkkä runo ystävän kaipuusta.

 

Käyttäjän kaikki runot