Kuu

Runoilija Juha Larikka

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuu luuranko pääkallo
Äiti Maan kehys
pyöreä valkoinen kyyhky
runoilijan hiljaisuuden säie
Maan vetovoiman jousi
Pääkallo Maan
giljotiinin aukio
Maan ja Kuun välissä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot