Aikani täällä

Runoilija Juha Larikka

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näen aikani niinkuin kuvan joka on akvaario.
Me kaikki puhumme täällä samalla kielellä,
mutta arvoituksellisesti eri asioista.
Uskon. Tiedän. Rakastan.
Kaikki sattuma on karsittu jo pois.
Ennaltaharkittu ja kohtalo on pois.
Tämä mikä tapahtuu on ehjää ja kokonainen
ehjä maailma yhden ihmisen elämässä.
Se luo toivoa, että on olemassa tämä mikä on.
Se on pysyvä ja ehjä meissä, ei mikään sielu,
vaan meidän jokaisen oma nimi on se maailma.
Me olemme toistemme kiertotähtiä.
Jotta voisi nähdä on kuljettava sokeasti oma
tie, ei valittava, vaan tultava sille tielle valituksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot