-

Runoilija rikottu enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivoisin että jaksaisitte lukea ja kommentoida myös vanhempia runojani, uusimmat eivät aina välttämättä ole parhaimmistoa.
 
Iltani ei ole ehyt ilman soittoasi

Jotain jää puuttumaan, jotakin jään kaipaamaan.

Tiedän että tältä tuntuu jos loppuu yhteinen aikamme.

Paljon jää minulta puuttumaan, vielä enemmän jään kaipaamaan.

Minä en ole ehyt ilman sinua
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Snif, ihana tämä!Elän itse sen jälkeistä elämää, kun aika loppui...Tuo "en ole ehyt ilman sinua"on niin totta...Kiitos tästä ja kiitos sanoistasi kommenteissasi!

Haikea runo, tykkään!

 

Käyttäjän kaikki runot