Tylsiä fraaseja

Runoilija rikottu enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivoisin että jaksaisitte lukea ja kommentoida myös vanhempia runojani, uusimmat eivät aina välttämättä ole parhaimmistoa.
 
Lyö pölyksi kaikki tämä tyhjyys
Lyö lyötyä ja tule lyödyksi. Kostonhimo on intohimoista suurin ja ahneudessasi sinä tulet kaatumaan.
Tulet löydetyksi kun sitä vähiten odotat. Löytäjä saa pitää. Tällä kertaa jopa toivoin niin.
Turha se on kantaa onnen taakkaa harteillaan, se on vain pölyä vain tyhjää.
Lyö pölyksi kaikki tämä tyhjyys
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot