Ritarin viimeisiä tarinoita

Runoilija Nega

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.9.2009
Viimeksi paikalla: 9.11.2020 23:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.9.1987

säilön tänne omia runoja talteen ja muiden luettavaksi... kunhan tässä kokeilen ajankuluksi. Palutetta on mukava saada, kiitos että luet runojani.
 

Miekalla minua taas nuolaiset,
hopeista panssaria puraiset.

En jaksaisi enempää taistella,
en kilpeä kädessä kannatella.

Punainen valuu noroina kyljestäni,
näen viimeisen koitoksen edessäni.

En välitä saanko sinut mukanani,
voin vain yrittää vielä parhaani.
Pian nähdään armaani.

Pelotanko sinua koska vain hymyilen,
koska hymyt ovat yleensä voittajien.

Kohotan vielä teräni, lujasti sivallan ja parkaiset.
Mutta en suojaani ajoissa ylös saa ja kaulani katkaiset.

Huokaan syvään vain kiitoksesta,
repeää sieluni ruumiin liitoksista

Paratiisissa näen jälleen rakkaani.
Kiitän jumalia ja hyvää karmaani.

Tämä oli ensinmäinen viimeisistä tarinoistani.
Voin kertoa toisenkin, istu syliini rakkaimpani.

Selite: 
en tiedä miten huokaistaan jos kaula on katki, mutta ei mietitä sitä...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot