Rakasta vielä kun voit.

Runoilija Nega

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.9.2009
Viimeksi paikalla: 9.11.2020 23:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.9.1987

säilön tänne omia runoja talteen ja muiden luettavaksi... kunhan tässä kokeilen ajankuluksi. Palutetta on mukava saada, kiitos että luet runojani.
 

Paras sana joka alkaa ärrällä ja loppuu ärrään?
etkö keksi? Vaikka se olet sinä!

Rakastajatar
Rakastajatar
Rakastajatar

Helvetti, rakastan sitä sanaa
Karataan maailmalta salaa

Pannaanko beibi aamusta iltaan,
ja aloitetaan huomenna uudestaan?

Merkitään aina kerrat päiväkirjaan
niin huomataan ero maan ja taivaan.

Viettelitkö sinä minut? Vai minä sinut?
En muista enään miten kaikki on alkanut

Otetaan aina uudestaan, ettei tule sitä viimeistä kertaa.
Kuinka monesti kerkeän tahria vielä lakanasi spermaan?

Rakastajatar rakasta minut pois tästä kaikesta.
Huolista, kivusta, murheista, turhista paineista.

Mutta

Kaikki päättyy aikanaan
Selailen vanhaa päiväkirjaa.
Ja yksinäni hiljaa huokaan...
Voi sitä ihanaa mennytä aikaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot