Hauras Laura

Runoilija Nega

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.9.2009
Viimeksi paikalla: 9.11.2020 23:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.9.1987

säilön tänne omia runoja talteen ja muiden luettavaksi... kunhan tässä kokeilen ajankuluksi. Palutetta on mukava saada, kiitos että luet runojani.
 

Hauras Laura yössä luokseni kulkee
Hauras Laura halaukseen minut sulkee

Hauras Laura ihanasti nauraa
Hauras Laura tahtoisi laulaa

Rohkaisen rohkaisen
vielä vähäisen rohkaisen

Ja hän laulaa kuin laulaakin
hiljaa laulunsa, ja nauraa taas
suloisen kuuloisen naurunsa

Hauraan Lauran silmät nyt pimeässä tuikkii
Hauras Laura takaisin yöhön hiljaa luikkii

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot