Nimetön

Runoilija ruusuritari

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 25.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä tätä päivää, nauti elämästä ja huomaa onnen pienet pipanat.
 

Kun alkaa muistella
huomaa unohtaneensa
ihmisiä jotka kerran tunsi
asioita jotka nyt hämmentää
pieniä kokemsen mysteereitä
selittämättömyyksien vyyhti
elämän oma painolasti
paljon saakin unohtaa
luovuttaa, olla piittaamatta
vuosien armahtavat siiveniskut.

Selite: 
Mielellään muistaisi, mutta aika pudottaa pois monenmoista jaehkäpä hyvä niin.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot