Nimetön

Runoilija sh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä ja anna muidenkin elää. Tee se tänään minkä voisit tehdä huomennakin.
 

Miksi kukaan ei kertonut, kuinka rakkauskin satuttaa.
Miksi kukaan ei ikinä puhunut siitä ääneen...
Pitikö se rakkauden ruma puoli kokea itse?

Jos olisin tiennyt, joskus...
Olisin jättänyt rakastamatta, olisinko pystynyt?

Olisinko pystynyt vain kävellä ohitsesi, olla katsomatta silmiisi?
Olla ihastumatta, rakastumatta...

Ehkä en, rakkauden voima on niin suuri.
Mutta miksi rakastua, jos se kuitenkin rikkoo sinut.... ennemmin tai myöhemmin?

Nyt ainakin tiedän, mitä rakkaus on. Sinun mielestäsi se voi olla vääristynyttä ajattelua?
Ehkäpä, en välitä...

Selite: 
*hmmmm*
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sh Nimetön 5.4.2006 0 Runo
sh Nimetön 4.4.2006 0 Runo
sh Nimetön 30.12.2005 1 Runo
sh Nimetön 30.12.2005 0 Runo
sh Nimetön 24.11.2005 1 Runo
sh Kielletyt tunteet 23.11.2005 0 Runo
sh Tuska 20.6.2005 0 Runo
sh Nimetön 27.5.2005 1 Runo
sh Ensisuudelma 27.5.2005 1 Runo
sh Nimetön 27.5.2005 1 Runo