Nimetön

Runoilija sh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä ja anna muidenkin elää. Tee se tänään minkä voisit tehdä huomennakin.
 

Kuulen kuinka puhut puhelimeen, luulet että nukun.
Leikin nukkuvaa...
Kuulen kuinka sanot, että rakastat.
Lopetat puhelun, tulet viereeni, yrität herättää minua.
Nyt en saa antaa kyynelille valtaa, ei vielä.

"Herään"... tahdot rakastella, ei nyt, en jaksa, sanon.
Kehut minua maasta taivaaseen, olet niin kaunis....

Nyt kyyneleet saivat vallan, sydämeni vuotaa... kyyneleet valuvat pitkin kasvojani.

Katsot hämmästellen, kerään vaatteeni ja puen.
Tulet perässäni ovelle, kysyvä katse kasvoillasi.
Itkien kysyt, mikä tuli....

Astun ovesta ulos, hymy nousee kasvoilleni kaiken tuskan keskellä...
sainpas sinut kiinni, ennenkuin oli liian myöhäistä.

Selite: 
Tallainen tuli tässä yhtäkkiä mieleen....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sh Nimetön 5.4.2006 0 Runo
sh Nimetön 4.4.2006 0 Runo
sh Nimetön 30.12.2005 1 Runo
sh Nimetön 30.12.2005 0 Runo
sh Nimetön 24.11.2005 1 Runo
sh Kielletyt tunteet 23.11.2005 0 Runo
sh Tuska 20.6.2005 0 Runo
sh Nimetön 27.5.2005 1 Runo
sh Ensisuudelma 27.5.2005 1 Runo
sh Nimetön 27.5.2005 1 Runo