Kuperkeikkoja

Runoilija Sikuriina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuuliviiri taivaanrannanmaalari, pienen Peppi Pitkätossun äiti.

Suosikkirunoilija Maaria Leinonen
 

Kupperiskeikka
nauroi Prinsessa Sokerisuu
ja pyörähti sängyllä ympäri
uudelleen ja uudelleen

Kupperiskeikka tehdään näin
ja taas jalat viuhuivat ilmassa
Äiti, kyllä sinäkin osaat
Prinsessa Sokerisuu rohkaisi

Ja toden totta
äiti, joka oli unohtanut
kuperkeikkojen ihanuuden
pyöräytti jalkansa pään yli

Olet ihanista ihanin äiti
sanoi Prinsessa Sokerisuu ihastuneena
Ja sinä suloisista suloisin Prinsessa Sokerisuu
vastasi äiti hengästyneenä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihanan suloinen. Yritin kanssa tässä taannoin samaista temppua lasten kanssa - enemmän ja vähemmän erikoisella menestyksellä. ;)

Ihana. Täytyy koittaa osaanko minä vielä kuperkeikan rupes vaivaamaan. Ihanasti olet kirjoittanut.

 

Käyttäjän kaikki runot