Äitienpäivää odotellessa

Runoilija Sikuriina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuuliviiri taivaanrannanmaalari, pienen Peppi Pitkätossun äiti.

Suosikkirunoilija Maaria Leinonen
 

Aamuaurinkoni nousi varhain
hymyili
hyvää huomenta äiti
hyvää huomenta maailma
tänään tapahtuu jotain ihanaa

Päivänsäteeni tunsi sateen tuoksun
ihastui
multa tuoksuu keväältä
miten kaunis kivi
ihanaa, kun sataa
saanko hyppiä lätäköissä

Tähden tuikkeeni painoi väsyneen päänsä syliini
ole äiti vielä vähän aikaa siinä
rakastan sinua
silitä jalkoja, laula vielä yksi laulu
hyvää yötä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot