Unohdan

Runoilija revontulten tytär

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.9.2007
Viimeksi paikalla: 2.5.2022 19:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Äiti kato nuo lehet juoksee"
 

Tänään
En enää kuullut heinäsirkkojen laulua.
Tiedän
ettei tyttäreni enää käy luonani.
Ympärilläni on vain outoja kasvoja.
Rahapussini ei ole siellä mihin sen jätin.
Ei kukaan ole kiinnostunut.

Unohdus
voi olla hyvä asia.
Niin en huomisesta huolehdi.

Kyllä Herra antaa...

Ja viimein ottaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen mutta kaunis runo

 

Käyttäjän kaikki runot