Aamun kimallus

Runoilija revontulten tytär

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.9.2007
Viimeksi paikalla: 2.5.2022 19:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Äiti kato nuo lehet juoksee"
 

Tuoksussa syksyisen metsän,
aamuisen kuulaan,
korret huurteesta kimaltaa.

Männyn latva kahahtaa.
Kaulaansa kurkottaa
kääntelee, kuuntelee.
Käy kohina latvustossa.

Suo pulppuaa teerten sointuja,
varvikko kutsuu niitä.

Usvan seassa
toisiaan uhkailee,
pyrähtää
nokalla kopauttaa.

Siivet pörhöllä,
kulmiaan kohottaa

kuningas soitimen.

Selite: 
muutettu alkuperäisestä
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo, johon voi melkein mennä sisään; tuoksuihin, ääniin, näkymiin.

Ihana luontoruno.

Hieno runo.Pidän:)

Mukava oodi kevätaamulle, joihin teeren soidinpulputus tuo omanlaisensa tunnelman.

hyvä

Raikasta lukea aamunkimalluksestasi nyt kun aamut ovat jo kallistuneet keväästä melkein kesään :) Yhtä kauniina on luonto tässä kuin mitä se on livenä nyt. Runossasi se on aistittavissa, käsin kosketeltavissa ~niin eläväinen se on. Silti siinä on taspainottava rauha.

 

Käyttäjän kaikki runot