Öhinätä

Runoilija Sivupersoona

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei mitää tärkeää, pelkkä sivupersoona
 

Aamutupakka ennen kuin nukahan.
Ai mitä merkkii? No kuha nyt jotain saa.
Ei taas selvää saanut sustakaan,
Moneen viikkoon näkyny oo naistakaan.
Ei muita näy,
no pärjään mä yksinkin.
Huhut sattuu,
mä muuta vaik väitänkin.

Selite: 
biitin tahtiin tuli sanoja suuhun
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielettömän koskettava kuvaus yksinäisyydestä ja siitä miten yrittää olla välinpitämätön..vaikka sisältä sattuu..Voimia*rutistaa*

Kirjoitat hyvin yksinäisyydestä,surullinen,koskettava...

Tääkin teksti tahtoo jatkoa...lukijat myös!

 

Käyttäjän kaikki runot