Klo 03:00

Runoilija Sivupersoona

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei mitää tärkeää, pelkkä sivupersoona
 

Ysiks töihin
kello käy kolmee
miks mun pitikään
taas tää yö valvoo
luureist tulee jotai lepposaa ja tupakkiaski vetelee viimesiään
lisääkää ei saa ku ei mul paskal oo rahaa
ei mul oo kyl ikinä rahaa
tuloja on mut johonki ne aina menee
ja sit taas valvotaan arkiyönä ja mietitään et meniskö nukkumaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuinka tämä kirpaiseekaan tämän kaiken paskan keskellä, kun joutuu laskemaan viissenttisiä, että sais maitopurkin...
...eipä se paljoa lohduta, kun ei öisin saa unta ja tietää, että seuraavan tilipäivän rahat menee kaikki saman tien laskuihin ym. Ei siinä tilanteessa paljon juhlita, tai sitten juhlitaan aina.

Kyllä kyllä. Koskettaa, syystäkin.
Olet onnistunut saamaan aika harvasanaisen arvosteluarkkuni auki, onnitteluni.

 

Käyttäjän kaikki runot