Suomalaisen raamattu

Runoilija Sivupersoona

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei mitää tärkeää, pelkkä sivupersoona
 

Sä luulet olevas sen herra.
Mutta kontrolloi sua.
Voisin sanoo olevani parempi.
Mut se vie myös mua.

Suomalaiset on varmaan ainoo kansa,
joiden raamatulle voi piirtää symmetria-akselin.
Temppeleitä löytyy joka kylästä,
ja jokainen on pappi.

Kuinka monen pitää hukkua,
raamatun kanssa pois nukkua.
Että jostain löytyisi se järjen kipinä,
joka veisi joka raamatun,
kaataisi joka temppelin,
nostaisi pystyyn joka papin,
ja pelastaisi 5 miljoonaa elämää.>

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"Temppeleitä löytyy joka kylästä,
ja jokainen on pappi."
Hyvin sanottu.
Kritiikkia suomalaisia hypokriitteja vastaan, vaiko koko instituutiota? En tieda, mutta hieno on runosi.
Ei kaadu riimeihin ja kantaa ajatusta alusta loppuun.

upeita sanavlintoja.
Näihin mä kyllä ihastun.

 

Käyttäjän kaikki runot