kuin karhut piiloon

Runoilija Siam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2005
Viimeksi paikalla: 10.3.2021 16:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eksyin taas ympyrään
kiertämään ja aikaani
täällä enää vain tuhlaan

Sinun tarinasi minun
omani osasi kertoa
liian kai tarkalleen

Kuin karhut piiloon
käperryin sun kainaloon ja
hiljaa tuoksuusi nukahdin

kai me oltais voitu
kuulostaa onnelliselta
muulloinkin paitsi aamuisin

Selite: 
eikä ilman sua mul oo enää yhtään superenergiaa
Kategoria: 
 

Kommentit

voisi ehkäpä selkeyttää jos kirjoittaisi tavallaan toisiinsa liittyvät rivit yhteen tyyliin:

"Eksyin taas ympyrään kiertämään ja aikaani
täällä enää vain tuhlaan"

Tosin tyylinsä kullakin :) mutta omasta mielestäni sellainen lauseiden yhteneväisyys helpottaa mieleen porautumisen sanomaa.

Ihanan lutuisen pehmoista karhununta täynnä... talviunta. :)
Tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot