Annan sut pois

Runoilija Siam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2005
Viimeksi paikalla: 10.3.2021 16:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minut on tehty
sinua varten

Riippumatta siitä
kuinka kauas sinua pakenen
en voi unohtaa

Tapasi olla lähellä
hengityksesi viivähdys iholla
vartalosi vastustamaton kaari ja
silmiesi hukuttava syvyys

Vieraiden katujen kuiskeesta,
autojen valojen heijastuksista
vasten märkää asfalttia

Juoksen yhä kauemmas
aina vain kovempaa
Ja vaikka mitä tekisin

Jokaisesta sadepisarasta
Etsin yhä sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista.

Kaunis. Koskettava. Pidän :)

 

Käyttäjän kaikki runot