Nimetön

Runoilija Siam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2005
Viimeksi paikalla: 10.3.2021 16:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä luulen,
että tarvitsen sinua.

Jäit minuun,
ensimmäisestä hetkestä
ja jossain olet edelleen.

Enkä minä tiedä,
aiotko ikinä lähteä
tai haluaisinko niin.

Et sinä ole ainoa tähti taivaalla,
enkä minä sinun öidesi kuu.

Kuitenkin,
unohdan hengittää
aina sinun kanssasi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot