Nimetön

Runoilija Napsukka99

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 17.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämä meitä pysty ei erottaa,
joskus se kovaa yrittää ja mua pelottaa.
Jos onnistuukin yritys suuri,
käy meille huono tuuri.
Jos teidät nyt menettäisin,
en kulkisi eteenpäin vaan menisin takaisin.
Koska elämä ilman teitä,
on kuin elämä ilman vettä.
Kuihtuisin kuiviin pakosta,
en mistään muusta paitsi rakkaudesta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot