menu : Onneton itseilmaisu

Runoilija FallenBehind

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
                       Olen
pahoillani, mikäli
en pysty tarjoilemaan

s y v y y t t ä n i teille sopivina
annoksina


Pidän jämät itselläni, kiitos.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

you are forgiven.

Jännä runo, tästä saa paljon irti. Nice.

vau tää on kyl aika hieno, hyvin sommiteltu, eikä mitään turhaa! upee!

Tykkäilen tämän ulkonäöstä ja sisällöstä.

Saat anteeksi. :)

Hieno ulkoasu ja
rakenne, toimii!

 

Käyttäjän kaikki runot