Viimeiset pisarat

Runoilija FallenBehind

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 Sataa

      Sataa

               kasvoilleni.

Tämä on viimeisten pisaroiden sade.

Ne verhoavat minut
 Niiden osuessa jonnekin
kuuluu ivallinen helähdys
Jokainen pisara täyttä kitkeryyttä.

Olen nöyryytetty.
Annoin tämän jatkua 
liian kauan. 
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upeasti kirjoitettu ja muotoiltu runo!

pidin paljon ja jännä asettelu runolla :)
taitaa ihan mennä suosikkeihin.

synttäriä :))

Todella upeaa!

Kaunis, niin teksti kuin ulkoasukin.

Upea.

 

Käyttäjän kaikki runot