tuulen voima

Runoilija napakettu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ajatukseni vaeltavat taas
kuten tuuli ympärilläni
joka saa halutessaan vahvimmatkin
rakenteet revittyä

tuulta ei kahlita
ei sidota ketjuin
ja kuten sekin

minäkin liikun missä tahdon
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on oikea tahto, joka antaa voimaa kulkea omia polkujaan (niinkuin Camelit) hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot