Tunteettomuuden karnevaalit

Runoilija napakettu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
jokin kalvaa sisintäni
mikä on se tunne, josta en kiinni saa
elämäni narun vedossa

olen rikkonainen
tunteeton
pirstaleina, kuin peilitalon peili
jälkeen iskun tiikerin

kuljen eksyksissä
pää painuksissa
käännyn väärään suuntaan
ja pyörin ympyrää
kuin karusellissä
tai sokkelossa varjojen

enkä lakutiskiltäkään löydä mä persikkaa
(kaikkihan tietää, että se on parasta)
on se loppunut
ja tyydyn taas mansikkaan

tahtoisin päästä jo himaan
mutta törmään aina vain
kojuun seuraavaan
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot