Eksyksissä

Runoilija napakettu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

allani tyhjää tilaa
jalkani harhailevat
etsien kohtaa jolle astua

joka puolella pimeää
näkymätöntä kuin sumussa

minut on jätetty yksin
ilman kompassia tai karttaa

kompastelen

suuntani on viety

voisiko joku tarjota valoa
osoittaa polun jota seurata
niin että löytäisin takaisin
omalle valtatielleni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

*käden ojentaa* ja myötätunnolla luen harhapolkuasi..joskus itsekin hukassa.
Valoa ja iloa elämääsi ;)

Aina joskus sitä on hieman hukuksissa
tai kuten runosi alku osoittaa: täysin kadoksissa.
Hieno pyytävä runo

hyvä,tykkäsin

 

Käyttäjän kaikki runot