Oodi parisuhteelle

Runoilija Aegrescit

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2005
Viimeksi paikalla: 8.11.2022 15:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everyone gets a star.
 

Miksi jättäisin tämän maan
joka kirsikoita kasvaa konsanaan?
Alla makasin korkkipuun
tajusin-
haluan en olla kenenkään muun

Selite: 
Eli virtuaalinen hatunnosto klassisille rakkausrunoille. Kumarran suuntaanne.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja lyhyt runo. :)

 

Käyttäjän kaikki runot