Lähiöiden Jeesus

Runoilija Aegrescit

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2005
Viimeksi paikalla: 8.11.2022 15:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everyone gets a star.
 

Tunteisiin turta siannahka
Hikeä pukkaava kyhmyotsa
Joutsenen lailla kaiverrettu

Tummunut taivas ei vastaa
mun haikeisiin rukouksiini
Isä..

Ryhmyhanskoista puhti poissa
hiuksissa takku takussa
Kengissäni öljyistä kanvaasia ja
lämpöni valuu kauttasi hukkaan

Variksen lailla mä liidän
unissani rää'yn taivaalle
Ja juon lähdevettä suoraan pullosta
yritän niin turhaan olla kuin muutkin

Isä ei vastaa kun Mä etsin yhä
sitä Rakkautta, sitä oikeaa

Mä olen tämän lähiön Jeesus
eikä mua kumarra kukaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin kovin rehellistä ja suoraa kerrontaa. pidän paljon!!!

tuo toinen kappale on haikea, pidän siitä paljon. tulee mieleen sylvia plathin sanat: i talk to god but the sky is empty. hieno runo kaikkiaan.

Tässä on jotakin todella oivaltavaa ja hienoa. Tykkäsin.

Hieno runo.

eikä minuakaan kumarra kukaan

oho vou.
loppu on rytmikäs ja se toimii.
oon vähän sanaton niinkö.

Tästä hyvästä mie kumarran sua! o.o Sie hei mies osaat!

 

Käyttäjän kaikki runot